Zaključne letve EP60

  Letev EP60 proizvajalca DÖLLKEN iz Nemčije je odlična tehnična in vizualna rešitev za vsak vaš prostor. Preko 250 dizajnov omogoča, da je vsaj eden pravi za vsako talno oblogo. Z edinstveno montažo s pomočjo rezalnika se ne potrebuje dodatnih veznih elementov in letve so hitro na svojem mestu.
 • DIMENZIJE
  Dimenzije zaključne letve EP60
 • PRIPOROČILO ZA MONTAŽO
  Priporočilo za montažo zaključne letve EP60

  Vroče lepilo

  Priporočilo za montažo zaključne letve EP60

  Döllken orodje za zaključne letve


VIDEO PREDSTAVITEV
Video

BARVNE MOŽNOSTI

Kakovostne talne obloge potrebujejo odlične zaključne letve. Z njimi bo vaš prostor zablestel. EP60 so najboljša rešitev tako za domače kot tudi poslovne prostore. Imajo odličen izgled z dizajni najrazličnejših lesov in kamnov. Izvrstna tehnična rešitev je, da se na spodnjem in zgornjem delu lepo prilegajo k tlom in steni tudi v primeru, da leta niso popolnoma ravna. Izbor dizajnov je največji na trgu (več kot 250 dizajnov). Za talne obloge iz naše zaloge jih imamo na zalogi v našem skladišču blizu 100 dizajnov. Tudi za tiste, ki ste morda kupili talne obloge kje drugje, je naša ponudba najboljša. Če potrebujete še kakšno informacijo o zaključnih letvah in/ali talnih oblogah, vas vabimo, da nas pokličete ali nas obiščete v našem razstavnem prostoru. Nekaj informacij lahko dobite tudi pri večini podopolagalecev, parketarjev po vsej Sloveniji.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Preberi več ...

Razumem
Piškotek je v računalništvu podatek o uporabniku, ki ga spletni brskalnik shrani na računalniku ali drugi elektronski napravi za možnost nadaljnje uporabe. Gre za informacije, ki se ob obisku posamezne spletne strani shranijo na posameznikov računalnik in so ob ponovnem obisku iste strani uporabljene za prepoznavanje, sledenje in zbiranje specifičnih informacij o internetnih uporabnikih, kot so npr. preference do določenih strani/vsebin ali nakupovalne navade na spletu.