Talne letve CUBU FLEX

  Zaključne letve CUBU proizvajalca DÖLLKEN iz Nemčije so odlična tehnična in moderna rešitev za vsak vaš prostor. 6 različnih dizajnov v 4 različnih višinah vam bo omogočilo, da boste izbrali najboljšega za vašo prostor. Z edinstveno montažo s pomočjo rezalnika se ne potrebuje dodatnih veznih elementov in letve so hitro na svojem mestu.
 • DIMENZIJE
  Dimenzije zaključne letve CUBU FLEX
 • PRIPOROČILO ZA MONTAŽO
  Priporočilo za montažo zaključne letve CUBU FLEX

  Vroče lepilo

  Priporočilo za montažo zaključne letve CUBU FLEX

  Döllken orodje za zaključne letve


VIDEO PREDSTAVITEV
Video

BARVNE MOŽNOSTI

Kakovostne talne obloge potrebujejo odlične zaključne letve. Z njimi bo vaš prostor zablestel. Talne letve CUBU so najboljša rešitev tako za domače kot tudi poslovne prostore. Odličen moderen izgled letev bo naredil vaš prostor še lepši. Izvrstna tehnična rešitev je, da se na spodnjem in zgornjem delu naše letve bolje prilegajo k tlom in steni kot letve drugih proizvajalcev. V primeru, da vaša tla ali stene niso popolnoma ravne bodo te letve zmanjšale špranje, ki lahko nastanejo. Izbor dizajnov je povečan iz 4 na 6 dizajnov. Bele in srebrne imamo zalogi v našem skladišču v vseh štirih višinah, ostale pa barve pa vedno vsaj v najbolj iskani višini - 6cm. Tudi za tiste, ki ste morda kupili talne obloge kje drugje, je naša ponudba najboljša. Če potrebujete še kakšno informacijo o zaključnih talnih letvah in/ali talnih oblogah, vas vabimo, da nas pokličete ali nas obiščete v našem razstavnem prostoru. Nekaj informacij lahko dobite tudi pri večini podopolagalecev, parketarjev po vsej Sloveniji.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Preberi več ...

Razumem
Piškotek je v računalništvu podatek o uporabniku, ki ga spletni brskalnik shrani na računalniku ali drugi elektronski napravi za možnost nadaljnje uporabe. Gre za informacije, ki se ob obisku posamezne spletne strani shranijo na posameznikov računalnik in so ob ponovnem obisku iste strani uporabljene za prepoznavanje, sledenje in zbiranje specifičnih informacij o internetnih uporabnikih, kot so npr. preference do določenih strani/vsebin ali nakupovalne navade na spletu.